Vaellus 2020 on siirretty kesälle 2021

Vaellus 2020 on siirretty koronaepidemian vuoksi kesälle 2021. Lisätietoja lähempänä.

Padaspartio on taas suuntaamassa kohti Lappia. Suuntana on UKK-kansallispuiston maastot. Reissuun lähdetään xx.x.2020 lauantaina aamuyöllä ja takaisin kotiin päin x.x.2020 lauantaina aamupäivällä, joten kotona ollaan lauantai-iltana. Reissussa on kaksi mahdollisuutta: vaellus, jonka lippukunta vetää tai omatoiminen retkeily.

Lippukunnan vaellus

Reitti alkaa ja päättyy Aittajärvelle. Vaelluskilometrejä kertyy keskimäärin päivää kohti n. 9-15 km ja kilometrejä kertyy kaikkiaan noin 60 km. Vaelluspäiviä on kuusi ja maastossa ollaan viisi yötä.

Vaelluksesta vastaa lippukunta eli vaelluksen johtajisto: Katja, Matti ja Aleksi

Vaellukselle voivat osallistua kaikki tarpojaikäisistä ylöspäin. Seikkailijat osallistuvat vanhemman tai huoltajan kanssa ellei erikseen muuta sovita. Sudenpennut voivat esimerkiksi jäädä vanhemman tai huoltajan kanssa Saariselälle omatoimimajoitukseen ja retkeilyyn. Vaelluksen vetäjillä hallituksen kanssa on mahdollisuus harkita edeltävästä ohjeistuksesta poikkeavia käytäntöjä.

Perjantain ja lauantain välisen yön majoitumme Holiday Club Saariselän kylpylähotellissa 2-4 hengen huoneissa. Illalla on mahdollista virkistäytyä halutessaan kylpylässä ja käydä yhdessä syömässä. Lauantaina lähdemme ajamaan etelää kohden aamupalan jälkeen.

Lippukunta vaelluskouluttaa 2 ja 3 vuoden seikkailijoista ylöspäin nuoria / aikuisia kevään aikana. Koulutukset on avoimia kaikille. Lippukunta pyrkii tukemaan koulutuksessa mukana olevia nuoria keräämällä varoja osallistumismaksuun.

Omatoiminen retkeily

Omatoimimatkailijat retkeilevät koko viikon omatoimisesti itse valitsemassaan kohteessa. Matkalla on mahdollista jäädä Saariselälle. Lisätietoja Saariselän nettisivuilta

Hinta

Lippukunnan vetämälle vaellukselle osallistumismaksu on noin 150€ (+/- 30€). Hintaan sisältyy bussimatka, hotelliyö ja päivällinen vaelluksen päätteeksi.

Omatoimiretkeilyn hinta koostuu bussimatkasta. Lisäksi itse hankkimansa majoitus. Bussimatkan hinta määräytyy lähtijämäärän mukaan.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumisaika tarkentuu lähempänä...

Kaikkia matkaan liittyviä kysymyksiä kannattaa kysyä.