Tapahtumat

Kylpyläretki

Padaspartio järjestää adventtikalenterituotoilla koko perheen retken la 10.2 Nokian Edeniin. Lippukunta maksaa bussimatkan. Kylpylähinnat aikuinen 16€ ja lapset 4-14-v. 12€. Lippukunta maksaa vähintään 15 joulukampanja tuotetta myyneiden kylpylämaksun. Hyvitys huomioidaan laskussa. Ruokailu tapahtuu uinnin jälkeen Pirkkalan ABC:llä oman maun mukaan ja oma kustanteisesti. Kaikilla 10 vuotiailla ja sitä nuoremmilla tulee olla nimetty aikuinen huoltaja mukana, joka on samassa saunaja suihkutiloissa lapsen kanssa. Eli pojilla mies ja tytöillä nainen huoltajana. Yhdellä aikuisella voi olla useampi huollettava. Lähtö Padasjoen linja-autoasemalta klo 8.15 ja paluu n. klo 16-17 Ilmoittautumiset 4.2 mennessä Katjalle viestillä 040-7014295 tai sähköpostilla. Auto täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan mahtuu 50 ensimmäistä. Lisätietoja Katjalta.

Talviretki

Lippukunnan talviretki järjestetään kämpällä 10. – 11.3.2018. Ohjelmassa talvista menoa ja kaminatelttayöpyminen seikkailijoista ylöspäin. Lisätietoja talviretkestä lähempänä.

Kevätkokous

Lippukunnan kevätkokous pidetään 11.3.2018 partiokämpällä talviretken päätteeksi. Kaikki lippukunnan jäsenet ovat tervetulleita.

Kesäleiri

Lippukunnan kesäleiri järjestetään kämpän alueella 7. – 10.6.2018. Kesäleiri on osa juhlavuotemme tapahtumia. Leirille voi osallistua myös osaksi aikaa.

Sahtimarkkinasiivous

Perinteinen sahtimarkkinasiivous hoidetaan taas partiolaisten voimin 7.7.2018.

Kurpan Jahti

Perinteinen lippukunnan partiotaitokilpailu järjestetään 5 vuoden tauon jälkeen. Kurpan Jahti toteutetaan juhlakilpailuna 60-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi. Kurpan Jahti pidetään 22.9.2018 ja sinne kutsutaan myös lippukuntamme yhteistyötahoja ja naapurilippukuntia.

Valitse tapahtuma taulukosta alta tarkastellaksesi sen tietoja.

Otsikko

Ei valittua tapahtumaa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumiin sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset@padaspartio.fi!

Piirin tapahtumat

Hämeen partiopiirin tapahtumakalenteri löytyy tästä linkistä.