Sudenpennut

Viserrys-leirin tunnelmia

Arla, Minna, Hanna

Perjantai: Lähdettiin kololta klo 18.00. Kun tulimme kämpälle, niin me majoittauduimme. Sen jälkeen lähdimme ulos hakemaan makkaratikkuja, kun tulimme sisälle, niin laulettiin sellaista laulua kuin: Matti sytyttää valot ja vanha reissaaja. Pelattiin loppuilta.

Lauantai: Me menimme aamiaisen jälkeen ulos, niin me pystytimme kaminateltan, ja sen jälkeen teimme viserrysmerkit, sitten sahattiin 2 isoa ja 4 pientä palikkaa pannunalustaa varten. Sitten me teimme tuluspussit, sitten me veistelimme puupalikoita, kun odottelimme, että pääsisimme rakentamaan pannunalustoita. Illalla me menimme nuotiolle ja meillä oli karaoke ja paistettiin makkaraa.

Sunnuntai: Pakkasimme tavarat ja keksimme uuden laulun, ja odottelimme, että saamme lettuja ja sillä aikaa kirjoitimme tätä tarinaa. LOPPU.

Netta, Reetta, Ria, Kaisa

Perjantai ilta: Kun tulimme tänne leikimme ulkona. Sitten tulimme sisälle ja laitettiin tavarat järjestykseen. Sen jälkeen pidimme kilpailun. Kilpailun jälkeen söimme iltapalaa. Iltapalan jälkeen menimme nukkumaan.

Lauantai: Meillä oli aamupalaksi puuroa ja leipää. Aamupalan jälkeen menimme ulos. Ulkona teimme tuluspussit. Sitten tulimme sisälle syömään päiväruokaa. Päiväruuan jälkeen menimme takaisin ulos ja sahasimme pannunalustaa varten puukalikoita. Sitten väritimme leirimerkit.

Sunnuntai: Kasasimme tavarat. Sitten odotimme nälissämme lettuja (jotka Matti käristi)

Tommi, Juho ja Taavi

Perjantaina tultiin leirille. Matti päihitti meidät tietokilpailussa. Syötiin aamupalaa lähdimme keräämään makkaratikkuja. Lassi kaatusi ja loukkasi jalkansa kun leikimme mustekalaa. Meidän piti tehdä tuluspussi, leirimerkki ja pannunalunen. Matti kuorsasi mutta Leena ei saanut unta ja Juho huusi hiljaa mutta kukaan ei saanut unta. Matti paistoi lettuja ja enne kun alkoi paistoi lettuja sillä välillä pakkasimme tavarat.loppu!

Heikki, Markus, Aleksi ja Juha

Tulimme perjantai-iltana kämpälle. Leikimme myöhään perjantai-iltana tietokilpailua eläimistä. Söimme iltapalaksi kiisseliä, leipää ja mehua. Sitten menimme nukkumaan. Yö oli karmea koska joillain leiriläisistä oli ilmavaivoja ja kamala hinku kuorsata. Söimme launtai aamupalaksi puuroa, leipää menimme pihalle ja leikimme viimeinen pari uunista ulos ja mustekalaa. Silloin kun leikimme mustekalaa Lassi Visanen satutti jalkansa tosi pahasti että hänet jouduttiin viemään Vääksyn terveys keskukseen ja sieltä Lahteen lääkäriin. Ja sitten teimme päivän askareita. Lassi tuli meitä katsomaan sairaalasta. Ja illalla paistoimme makkarat ja sitten menimme nukkumaan. Sunnuntai päivänä meitä tultiin hakemaan.